Nieuws en updates

September 19, 2023
 / 
Inspectie
Nieuwe Partnerschappen Tussen Skiresorts en Drone-Inspectiebedrijven: Een Doorbraak in Veiligheid en Efficiëntie

De toenemende mogelijkheden van drone-inspectietechnologie ingezet door gespecialiseerde bedrijven heeft de potentie om een revolutie teweeg te brengen in de wijze waarop skiresorts worden beheerd en onderhouden.

Lees meer
August 4, 2023
 / 
Duurzaamheid
Onderzoek en droneinspectie naar Flora en Fauna voor de Gemeente Amstelveen

De gemeente Amstelveen staat bekend om zijn weelderige natuur en prachtige parken. Het behoud van de lokale flora en fauna is van groot belang voor de gemeente, en in een opmerkelijk project heeft "Drone Rebels," een vooraanstaand drone servicebedrijf, samengewerkt met de gemeente Amstelveen om veranderingen in de ontwikkeling van de flora te meten als gevolg van verschillende maai- en onderhoudstechnieken.

Lees meer
May 1, 2023
 / 
Zonnepanelen
Drones voor Zonnepaneelinspectie: Efficiëntie en Nauwkeurigheid in de Zonne-energiebranche

De zonne-energie-industrie heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei doorgemaakt, met zonnepanelen als prominente spelers in de overgang naar schone en duurzame energiebronnen. Het onderhoud en de inspectie van deze panelen zijn cruciaal om de efficiëntie en betrouwbaarheid van zonne-energiesystemen te waarborgen. Een innovatieve en effectieve methode voor deze inspecties is het gebruik van drones. In dit artikel bespreken we de voordelen en toepassingen van drones bij zonnepaneelinspectie.

Lees meer
April 11, 2023
 / 
Constructie
Drones inzetten voor Grondmetingen in de Vastgoedsector: Een Revolutie in Siteonderzoek

In de voortdurend veranderende wereld van het vastgoed is het essentieel om voorop te blijven lopen. Traditionele methoden voor siteonderzoek hebben hun beperkingen; vaak tijdrovend, kostbaar en soms zelfs gevaarlijk voor uitvoerend personeel. De komst van drone-technologie heeft echter de manier waarop we siteonderzoek in de vastgoedsector benaderen, revolutionair veranderd.

Lees meer